Wat ik doe...

Ik geef vorm en ontwikkel. Met veel grafische passie vertaal ik al twee­ën­dertig jaar informatie, identiteiten en zakelijke ideeën naar pakkende en efficiënte vormgeving.

Vanzelfsprekend denk ik graag 'grafisch' met u mee over de vormgeving van uw drukwerk. Daarnaast vond mijn ontwerp zijn toepassing ook al in beursstands, premiums, achterwanden, autobelettering, vlaggen en bewegwijzering. 

Ik doe het hele traject van vormgeving tot toepassing

Ik ontwerp uw logo of huisstijl, maar begeleid desgewenst ook de toepassing van uw ontwerp in vervolgproducties. Ik kan het ontwerp gebruiken als basis voor uw briefpapier of visitekaartje, maar ook voor uw nieuwe website of interactieve toepassing.

Ik kan uw ontwerp interactief maken als dat nodig is

Met 43 jaar programmeer-ervaring, kan ik vormgeving interactief tot leven laten komen. Ik ontwerp niet alleen, ik ontwikkel en realiseer. Uw interactieve flowchart, informatieve app of vragenlijst wordt daarna compleet ontzorgd door de Online-Ontzorger!

Ik denk mee omdat uw ontwerp passend moet zijn

Logo en huisstijl moeten de sfeer van uw onderneming ademen en aansluiten bij uw boodschap of aanbieding. Daarom ga ik eerst luisteren. Pas zodra we het eens zijn over de 'ontwerprichting', kom ik met grafische voorstellen waarbij ik open blijf staan voor uw feedback.

U bent uniek. Daarom werk ik niet generiek maar specifiek

Als het er om gaat uw product of dienst zo onderscheidend en doeltreffend mogelijk te vertalen in ontwerp, geloof ik niet zo in een genummerde 'menukaart' met sjablonen of clip-art. Ik bied u qua vormgeving liever het grafische maatwerk dat u verdient. 

Ik blijf betrokken, ook als de opdracht 'klaar' is

Ik blijf altijd bereid mee te denken over uw vormgeving. U kunt (jaren) later nog aankloppen voor uw bestanden. Als de vervolgopdracht mij niet gegund is, of als u zelf wilt beschikken over uw ontwerp, verstrek ik u zonder kosten en gedoe de noodzakelijke ontwerpen.

Ik probeer zo duurzaam en 'groen' mogelijk te werken

Met de 30 zonnepanelen op de studioruimte wordt meer elektriciteit opgewekt dan ik zelf gebruik. Omdat mijn dienst zich daar voor leent, wil ik bovendien zo min mogelijk papier gebruiken. Postzendingen probeer ik te beperken. Mijn offertes en facturen zijn daarom 100% digitaal.