Wie is die Online-Ontzorger?werper?wikkelaar?dekker?

Online-Ontzorger

Arnoud de Ontzorger is de rots in de branding van het hele 'online-gebeuren'. Hij is altijd bezig voor met zijn klanten. Door zijn persoonlijke benadering voelt hij zich óveral verantwoordelijk voor. Een man zonder 9-tot-5 mentaliteit. Zelfs 's avonds of in het weekend doet hij zijn best zo snel mogelijk te reageren zonder uurtje-factuurtje.

Online-Ontwerper

Arnoud de Ontwerper is een creatieve tekenaar en vormgever. Met roots in de traditionele media deed hij al high-end foto-retouche, DTP voor gedrukte media en 3D-computeranimatie. Inmiddels leeft hij zich al weer twee­ën­twintig jaar uit met webdesign en geeft hij spelend en schetsend vorm aan nieuwe media, uw huisstijl of logo.

Online-Ontwikkelaar

Arnoud de Ontwikkelaar studeerde computertechniek en heeft inmiddels zo'n 35 jaar programmeer-ervaring. Volgt vanaf het begin de mogelijkheden van het internet op de voet. Zo weet hij telkens slagvaardig het optimale uit het budget en de tijd te persen. Drinkt veel sterke koffie en is soms nog laat voor u aan de gang.

Online-Ontdekker

Arnoud de Ontdekker onderneemt samen met u de expeditie naar hoe u grafisch gezien wilt en kunt worden. Met zes­en­twintig jaar ervaring in het vertalen van boodschap naar vormgeving, kent hij de routes in de jungle van het grafisch ontwerp en de overlevingstechnieken van het prepress-oerwoud.

Ons Team Wie ben ik?

Eigenlijk ontbreekt het belangrijkste 'teamlid' hierboven. Want dat bent u. Ik houd van de persoonlijke aanpak, met minimale overhead en de kortste lijnen. Geen bla-bla bureau waar u steeds weer iemand anders moet hebben, of een ontwerpjes-kiloknaller waar u met standaard clip-art wordt afgescheept. Bij mij vindt u ontwerp, bouw en eventueel de complete ontzorging van uw website op één adres. Omdat ik graag uw betrokken servicepartner voor het hele 'web-gebeuren' ben. Vier in één dus.

Wie is Arnoud

Arnoud van Delden

Al zolang ik me kan herinneren combineer ik mijn passie voor techniek met de interesse voor tekenen, schilderen, ontwerpen en vormgeven. Liefhebberijen als acteren, houtbewerking en muzikale handpercussie inspireren me hierbij.

Op professioneel gebied groeiden vooral de grafische en technische interesses uit tot wie ik nu ben. En inmiddels is het 26 jaar geleden dat ik mij bij de KvK inschreef als kleine (1,66m.) ondernemer op dit vakgebied.

Een aantal van de leuke klussen die ik sindsdien al heb mogen doen, vindt u in het ontwerp-portfolio op deze site. Neemt u voor voorbeelden van de gerealiseerde websites een kijkje bij de Online-Ontzorger.

Ik ben al sinds het eind van de vorige eeuw bezig op het raakvlak van ontwerp, animatie en het internet.
Dat is mijn vak en dat doe ik al jaren. Hieronder een paar feitjes over mijn staat van dienst.


Inschrijving bij KvK als 'grafisch professional'

26

jaar geleden

Eerste professionele opdracht grafisch/pre-press

26

jaar geleden

Eerste professionele programmatuur-opdracht

37

jaar geleden

Eerste professionele opdracht 3D animatie

22

jaar geleden

Eerste professionele opdracht website-bouw

23

jaar geleden

Eerste versie eigen website-beheersysteem

22

jaar geleden

Hosting met webservers in eigen beheer, sinds

21

jaar geleden

Eerste professionele opdracht foto-retouche

19

jaar geleden

Aantal contactpersonen voor ontwerp en website

1

persoon

Voor u aan de slag: vanaf zometeen? Neem even contact op, dan denk ik met u mee!

Verberg
Toon