Bijna full-time Online!

Om zo snel mogelijk te kunnen reageren werk ik zo veel mogelijk 'online'. E-mailen is het gemakkelijkst maar bellen mag natuurlijk ook altijd. Ik ken geen 9-tot-5 mentaliteit en zelfs in het weekend of 's avonds doe ik mijn best zo snel mogelijk te reageren. Mijn snelheid is soms zelfs wat onwennig voor nieuwe klanten. Onderaan deze pagina ziet u enkele reacties.

Overleg of een (kosteloze) workshop website-beheren? Dat kan telefonisch, via Skype, of gewoon 'live' in de studio in Rolde (Drenthe). Vanzelfsprekend kan ik ook bij u langskomen, maar ik probeer mijn afwezigheid en reizen zo veel mogelijk te beperken. Reizen betekent immers in de praktijk dat ik soms relatief lang niet op mijn plek ben als 'ontzorger' voor mijn andere klanten.

Is langskomen bij u economischer, dan doe ik dat graag maar dan vraag ik een tegemoetkoming in de reiskosten. Ook voor offerte-gesprekken in uw bedrijf, of bij u thuis, reken ik dus op die manier een soort 'voorrijdkosten'. Mocht de opdracht doorgaan, dan worden deze kosten verrekend.

Altijd Online Multitasking